Welcome to Haga Kyrkogata 20a

2022-01-26

Trudim se radi čitatelja i sebe staviti što više interijera i inspiracije. Vjerujem da je svima nezgodno zbog stalnih izolacija, online škole, viroze, pandemije i svega što se događa. Stvarno se nadam da će uskoro promijeniti pravila oko samoizolacije školaraca i da će klinici imati priliku imati bar malo normalniju svakodnevicu.

Ovaj predivan stan ima svega 45 metara kvadratnih. Morala sam tu informaciju pročitati nekoliko puta jer mi se uistinu po slikama čini da je bar 15 kvadrata veći. Zahvaljujući visokim stropovima, visokim prozorima, ogledalima na površini ormara, ovaj prostor stvarno djeluje prostrano. Visinu stropa i prozore ne možete baš tako lako dobiti, ali ogledalo na zidu i prozračne zavjese možete imati.
Često čujem kako bijeli interijeri djeluju sterilno, međutim ovo je odličan primjer koliko je to krivo shvaćanje. Predivno mi je baš sve u ovom interijeru, od tekstura, boja i odabira namještaja. Skoro svaki kutak je spremljen u moj folder inspiracije.
Jeste li primjetili gdje se ugurao radni kutak? Ovo je odličan primjer, vjerujem da ovo svatko može organizirati doma. Jer sada kada smo toliko doma zbog pandemije, nije nikako fora zauzeti kuhinjski šank ili blagavaonski stol. Uzmite vrijeme i organizirajte prostor. Svaki se prostor može odlično posložiti kako bi bio funkcionalan i lijep.

Stan je na prodaju preko agencije Alvhem. Stan je stilizirala Linnéa H. Manaberi, a fotografirao je @henrik_linden_interior

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT