Welcome to Göketorpsgatan 34a

2021-07-08

Danas ću vam pokazati renovirani i izuzetno dobro planiran stan od 66 metara kvadratnih u Švedskoj. Na stvarno divan način kombinira kuhinju s kućnim uredom, odvojem crnim, metalnim i staklenim vratima. Umjesto da su od ove prostorije napravili dvije odvojene sobe, vlasnici su odlučili zid napraviti do pola, a drugu polovicu od stakla tako da se može gledati kroz pregradu i time prostor djeluje veće.

Predivna kuhinja je izrađena po mjeri, a ukoliko trebate više inspiracije, brend je Taras Hallgren & Son. Fronte su obojane elegantnom bijelom nijansom s kontrastnim crnim okruglim ručkama. Gornji ormarići i hladnjak postavljeni su oko prozora, a raspored u obliku slova L savršeno funkcionira u ovoj sobi. Okrugli stol za blagovanje dobro funkcionira usred prostora, a otvorene police iznad stola pretvaraju ovaj dio kuhinje u zaseban blagovaonski prostor. Pogledajte slike, što nije predivno?

Iako je kuhinja vrlo svijetle palete boja, to se mijenja kada uđete u kućni ured koji ima tamno sive zidove i vrlo tamni namještaj. Uz prozor možete vidjeti radni stol izrađen po mjeri u kombinaciji s otvorenom policom za knjige koja je ugrađena oko prozora. Mislim da je jako lijepo sjediti i raditi u ovom prostoru, a istovremeno moći gledati kroz prozor. Radni stol ne zauzima puno prostora ispred prozora, u drugom dijelu sobe je ugodna fotelja i mali stolić. Ovo je odlično o mjesto za koncentraciju i super prilika za maknuti posao i dnevne sobe. Na ovaj način sigurno budete produktivniji tijekom dana.

I šećer na kraju: predivna spavaća soba. Baš kakva treba biti, umirujuća i jednostavna. Kombinacija sive, bež i bijele, sa predivnim lanenim materijalima i Formakami visilicom. Formakami is on my wish list.

Stan je na prodaju preko agencije Entrance.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT