Welcome to Första Långgatan 6A

2019-09-28

Od malena volim zaviriti u tuđe stanove. A ove skandi stanove koji se prodaju preko agencija pratim već preko deset godina. Još davno prije braka i djece 🙂 Ovo mi je bila omiljena razbibriga.

Volim gledati stanove različitih stilova. Nije uopće bitno što moj stan ne izgleda baš ovako. Ljudi i prostori se mijenjaju, rastu i razvijaju prema potrebama. Jako mi se dopao ovaj stan. Baš jako jako. Evo vam ideje kako uklopiti vintage komade namještaja s modernim. Počnimo od kuhinje. Ne mogu se nagledati koliko mi je divna. Evo danas sam baš maštala kako bih rado izmijenila svoju. Ahhhh a kuhinja je uvijek najskuplja u svakome stanu, i mi smo uzeli bijelu da bude neutralna, u nadi da mi neće dosaditi brzo. Joj nemojte me ništa pitati. Naravno da mi je dosadna 🙂

Ovaj stan ima 73 metra kvadratna i bio je na prodaju preko agencije Entrance.

Kuhinja je renovirana. Jako mi se dopada koliko svjetla ima. Kabineti su od nehrđajućeg čelika i detaljima od mesinga. Radna ploha je od carrara mramora i odlično ide uz klasične bijele pločice i keramički sudoper. Zidne tapete su iz Morris & Co. Drveni parket je prebojan u svijetlo sivu boju koja divno ide uz boju kuhinjskih elemenata.

Parket je prebojan u cijelom stanu i jako mi se dopada. Boja zidova je svijetlo siva i ima dosta tapeta. Jako mi se dopadaju i pločice u kupaonici koja je isto renovirana. Sjećam se kako sam razmišljala o takvim pločicama u našem starom stanu.

Uživajte u gledanju. Sigurna sam da ćete dobiti hrpu ideja.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT