Welcome to Falkgatan 17

2021-05-30

Predivan stan od 66 metara kvadratnih u mirnoj četvrti grada Gothenburga na prodaju preko agencije Stadshem.

”St. Pauls Blue”Za oko mi je zapela ova predivna spavaća soba, cigleni zid, plava Jotun boja u nijansi ”St. Pauls Blue” i predivan drveni pod.

Mislim da kombinacija toplih nijansi u prekrasnom zidu od opeke u ovoj spavaćoj sobi i hladnijem tamno sivom zidu djeluje tako osvježavajuće. Zelene biljke, grafike, svijetli drveni pod i svijetli zidni ormar tako se lijepo ističu na ovom tamnom zidu.

Krevet je napravljen s prekrasnom mješavinom bijele lanene posteljine u kombinaciji s bež i bijelom posteljinom i jastučnicama raznih uzoraka i tekstura.

Nakon što sam proučila spavaču sobu, pogledala sam i ostatak stana i oduševio me, pa zavirite u galeriju i inspirirajte se.
Dnevna soba je predivna u pješčanim tonovima. Posebno mi se dopadaju police, takve imam i sama u spavaćoj sobi samo se ne ističu toliko lijepo kao tu na otvorenom zidu. Grafike, posteri, boje, teksture – sve su to detalji koji su se savršeno ukolopili.
A kao i uvijek, oduševi me radni kutak za koji uvijek ima mjesta u skandinavskim stanovima, pa tako i tu, u nekom prolazu, ali dovoljno za mirnu radnu atmosferu.


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT