Welcome to Burgårdsgatan 12

2020-07-26

Predivan stan na petom katu zgrade iz 20tih godina prošlog stoljeća. Elegantan, pun svjetla i potpuno renoviran. Pogledajte predivan parket na podu i boje zidova. Ovo su tonovi na zidu koje sam ja imala prije nekoliko godina, kada smo uselili u stan u kojemu sada živimo. Dakle u dnevnoj sobi na zidu nije čista bijela boja, ali time stolarija i ostali bijeli namještaj ili detalji poput rasvjete izgledaju baš predivno. Koliko prelijepih detalja poput biljaka i elegantnog dekora ima u ovom stanu.

Sofa koja je u dnevnoj sobi je ista kao i moja, samo što ja imam kutnu. Nijansa presvlake je tamno siva, baš kakvu smo mi sada zamijeniti sa svijetlo sivom. I sada kada gledam ove slike, baš me lovi želja da je opet izvadim iz ormara.

Prekrasan laneni stolnjak u svijetlo rozoj boji. Odličan detalj za blagavaonske stolove. Mi sada nikako ne možemo imati stolnjak, jer atej obožava vući ga sa stola pa to stvarno nema smisla hahahah ali evo vam ideje kako brzo i povoljno možete osvježiti vaš dom.

Na listi želja mi je i Flos Gatto lampa, ali eto dok god je Matej mali i ništa ne sluša, gledati ću je na fotkama.

Svaki puta kada gledam ovako lijepe interijere, proučim svaku fotku, svaki kutak i svaki detalj. Uživajte i inspirirajte se.

Stan je na prodaju preko agencije Alvhem.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT