Project R | The Play Room

2018-04-07

Danas vam u cijelosti pokazujem odličan projekt koji potpisuje Avenue Design Studio.
Avenue Design Studio je kreativni studio koji se bavi dizajnom interijera, stajlingom i fotografijom. Vode ga Holly Marder i Hedda Pier.

Riječ je o sobi za igru koju su osmislile za klijenta koji je htio odvojeni prostor za klince gdje mogu uživati i raditi kreativni nered 🙂 Klijent živi u stanu gdje ima odvojeni dnevni boravak i ovo je zasebna prostorija.

Međutim, mene je ovo jako podsjetilo na dnevni boravak u našem starom stanu. Tamo smo imali samo jednu spavaću sobu i dnevni boravak je služio za pospremanje igračaka i igru.
Naš stari stan pogledajte na linku: LILI HALO DECORATION HOME TOUR. Fotografije je snimio Igor Sitar za Ikea Family Live. Nažalost. maknuli su link na kojemu pokazuju stanove. Žao mi je što taj dio weba nije zaživio na našim prostorima.

Primjer ove prostorije je odličan za sve koji žive u malom prostoru, možete organizirati mjesto za igru, gledanje TV-a, radni kutak.

Boja zida u prostoriji je trenutni favorit za novu boju u Tominoj sobi. Nadam se da ću uspjeti. Pratite razvoj situacije oko preuređenja sobe putem Instagram Stories na Lilihalodecoration profilu.

Styling and photography: Avenue Design Studio | As seen in vtwonen magazine

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT