Potpuno bijeli dom s vintage detaljima

2022-08-07

Prvi dojam je nevjerojatan, s impresivnom visinom stropa od nešto više od tri metra, svijetlim drvenim podovima i svjetlom koje ulazi u prostorije iz visokih prozora. Ovaj prekrasan dom od 64 metra kvadratna, prepun je svjetla i cijeli je u različitim nijansama bijele i svijetlo sive. Predivan drveni pod kao da dodatno posvjetljuje prostor. Ovakav parket je moj osobni favorit.

Ipak, ono što se najviše ističe je vintage vitrina u blagovaonici koja je obojena u sivu boju, te shaker kuhinja u sličnim tonovima. Mislim da daju toliko karaktera ovom stanu. Iz zajedničkog dnevnog boravka i blagovaonice možete ući ravno u kuhinju koja je obložena bijelim pločicama koje sežu sve do stropa i lijepo su u kontrastu sa sivom bojom fronti ormarića u shaker stilu.

Pogledajte spavaću sobu i kupaonicu. Bijela i beige boja, i mramor u kupaonici. Tako elegantno i prozračno. Obratite i pozornost na kombinaciju pločica u kupaonici. Jako dobra ideja za sve vas koji preuređujete, jer znam uvijek koliko imate pitanja baš o ovoj temi.

Stan je na prodaju preko agencije Entrance. Fotografija Anders Bergstedt.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT