Greige Walls and Wooden Floor Apartment with Impressive Gallery Walls

2023-08-18

Predivni zidovi u greige boji, riječ koju bi mogli prevesti u pješčano-sivu nijansu, i drveni podovi čine savršenu podlogu za dekoriranje stana umjetničkim djelima, posterima i detaljima poput keramike. Kada sam ugledala fotografije stana, ustinu me to oduševilo. Sa tom bojom zida, i podnom oblogom, vlasnici stana kao da su dobili savršeno slikarsko platno.

Dvije prostorije koje vidimo na prvim fotografijama su povezane, što još više naglašava taj predivan ton boja i ujednačeni stil. Predivno se uklapa Formakami visilica od rižinog papira, tepih od jute u jednoj sobi, i mekani tepih u istim tonovima u dnevnoj sobi. U dnevnoj sobi je kao glavna visilica isto odabrano rasvjetno tijelo od papira. Nisam sigurna da li je HAY, ali nije niti bitno, ovakvih visilica ima za nabaviti po svuda. Meni se dopada jednostavnost materijala, prirodni materijali i prirodni tonovi boja. Sve je toliko umirujuće i vjerujem da je iznimno ugodno boraviti u prostoru, posebno u radnom dijelu.

Vlasnik stana je ljubitelj prirode i putovanja, jer vidimo i kartu Južne Amerike na zidu i print s biljkama, u zidu je surf daska i uz te elemente se savršeno uklapa komoda u tirkiznoj boji, biljke i zelene tapete u manjoj spavaćoj sobi.

Baš sam zavirila po svakoj fotografiji i oduševljena sam kolekcijom stolaca, rasvjetnim tijelima i sitnicama od keramike. Ovaj radni dio ide u moj kutak inspiracije.

Spavaća soba prati bojama i materijalima dizajn prostora. Savjetujem vam da uložite u kvalitetnu lanenu posteljinu. Toliko je ugodna na koži, predivna oku, a možete je uloviti i na sniženjima. U stanu nema televizora, ovo je baš po mom ukusu. A da sada to ne ponavljam, zanima me što je vama zapelo za oko?

Stan je na prodaju preko agencije Alvhem.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT