Concept by Anna

2018-12-26

Creative studio

Iza bloga Concept by Anna je Anna Kvarnström, živi u gradu Örebro u Švedskoj u drvenoj vili s mužem i dvoje djece. U proteklih 12 godina vodi svoj blog Concept By Anna, a isto tako i tvrtku s istim imenom gdje je fokus na fotografiji / stylingu i njezinom radu kao marketinški konzultant. Većinu stvari dokumentira kroz foto-objektiv, po mogućnosti u što prirodnijem svjetlu, jer misli da je tako najbolje. Moje fotografije su sve nastale za vrijeme prirodnog svjetla. Takve su najljepše. Ponekada znam odgoditi snimanje ukoliko mi svjetlo ne odgovara.

Priroda je njezin veliki izvor inspiracije kada je riječ o dizajnu interijera i fotografiji, a svjetlo i sve zemljane boje uvijek su pri ruci. Pogledajte kako je lijepo živjeti okruđžen prirodom i koliko prirodnih elemenata Anna koristi u stiliziranju interijera.

Ovo je moj prvi blog post iz kategorije home tour na novom webu. Jako me to veseli i opušta. Nadam se da ćete uživati kao i ja.

Još sam prošle godine pročitala jedan genijalan post na Only Deco Love blogu vezan na društvene mreže i algoritam zbog kojega ne možemo pratiti omiljene blogove. Katerina je tada napisala da se više okreće svome webu i da želi publiku vratiti tamo. Tko zna koja će društvena mreža biti hit nakon nekoliko godina. Želimo svu svoju inspiraciju i rad čuvati na blogu. I to je bila moja velika želja ove godine. Drago mi je da sam uspjela. Peglati ću ga u hodu. Hvala vam svima što ste tu sa mnom.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT