Summer Breeze bag

2021-06-20

Predivna ljetna torba koju je napravila talentirana Dajana iz Waved Studio.

Torba koja je dovoljno velika za plažu i toliko lijepa za izlazak!
Zadovoljava sve potrebe jedne mame koja želi izgledati chic dok nosi hrpu rekvizita na plažu, obavlja kupovinu ili odlazi na kavu.

Volani na ručki su ženstveni detalj čiju je inspiraciju pronašla u ljetnom povjetarcu i nježnim morskim valovima koje stvara. Torba ima dva vanjska džepa za sitnice koje uvijek moraju biti pri ruci poput vlažnih maramica ili igračke koju dijete treba, dok unutrašnjost krije još jedan veliki džep te vrpcu kojom se može regulirati širina torbe.
Materijal od kojeg je torba sašivena je 100% pamuk. Dajana je veliki zagovornik prirodnih materijala zbog njihove udobnosti, netoksičnosti, mogućnosti recikliranja i razgradnje te zbog toga što ne stvaraju dodatni stres za okoliš. Uz to, budućim vlasnicama ove torbe želi priuštiti najbolje iskustvo nošenja prirodnih materijala i jednostavnost rukovanja. Može se oprati u mašini za pranje rublja, ali i složiti tako da ne zauzima mnogo prostora u ormaru.
Praktičnost, prostranost, detalj koji evocira morske valove i materijal ugodan za nošenje je ono što čini ovu torbu posebnom.

I toliko je lijepa.

Torba je dostupna u natur i tamnoplavoj boji. Handmade je, zato požurite i naručite svoju.


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT