Bird One

2021-06-10

Enjoy the fresh air! Bird One

Doprinos očuvanju okoliša postaje sve bitniji, pa se električni romobili nameću kao idealna alternativa svakodnevnom prijevozu. Sve je brže i čišće, i postaje električno.

Moje novo prijevozno sredstvo: Bird One električni romobil.
Kada sam ja bila klinka, sigurno nitko nije mogao zamisliti da će električni romobili dostići razinu korištenja koju je dosegao danas. Danas sve veći broj ljudi koristi e-romobile za putovanja ali i za razonodu. Pa kada je toliko zabavno i ugodno voziti se na njima. Lako je onda za shvatiti da je nešto poput električnih romobila preuzelo ulice glavnih gradova, svi želimo dati svoj doprinos očuvanju okoliša.
Bird One se upravlja preko aplikacije Bird. Jako je jednostavno. Ono što je meni toliko važno je da je ovo ekološki prihvatljiv način putovanja, brzo dolazim na lokaciju i izbjegavam prometne gužve. I to ne samo na cesti, nego i u javnom prijevozu. Vrijeme je jedan od važnijih resursa koje imam, pa svoje vrijeme ne želim trošiti u gužvi. Radije se ovako dobro zabavim.

Električni romobil pomoći će vam da promijenite stil života i navike, te svoje dane učinite slobodnijim i zabavnijim.

Bird One je kompaktno vozilo za kratke vožnje dometa 40 km, što zapravo i nije tako kratko. Ova baterija je dosta jaka. S punom baterijom stignem obaviti sve što trebam, i nikada je do sada nisam ispraznila.

Nadzor i upravljanje putem aplikacije – ovo mi je jako cool, daljinsko zaključavanje i praćenje lokacije putem aplikacije Bird i GPS sustava. LED zaslon, svjetla, kočnice tu je sve što trebate za sigurnu vožnju. Ne zaboravite na kacigu, ne žurite i pratite promet i pješake.

Bird One je dostupan za kupnju kod Mali Zakladi.
Fotografija exLumine.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT