essential oils

A modern guide to healthy & happy home

A modern guide to healthy & happy home

Mi smo čuvari svog tijela, uma, duše, doma i svoje obitelji. Učinili bismo sve kako bismo zaštitili svoje male i velike.

Mi roditelji smo glavni i odlučujemo s čime im hranimo tijelo, um i dušu kao i što im stavljamo na kožu, naš najveći organ.

Razumijem da ne mogu kontrolirati svako okruženje u kojem se moja obitelj nalazi, ali možemo kontrolirati ono što ulazi u naš dom i tijelo. Mnogi "sigurni", "prirodni" i "čisti" proizvodi koji se nalaze na policama trgovina nisu uistinu sigurni za moju obitelj i sadrže toliko štetnih sastojaka. Znala sam da na ovo mogu utjecati. Toliko je jednostavno od nekoliko prirodnih sastojaka napraviti prirodnu kozmetiku i sredstva za čišćenje. Dobro je za nas, ali dobro je i za okoliš.

Svemu tome su me učile moja baka i mama, a danas ja učim svoje klince.

“Living is about capturing the essence of things. I go through my life every day with a vial, a vial wherein can be found precious essential oils of every kind!”

smells like home

Nije potrebno nikakvo znanstveno znanje, samo intuicija da mi ovo jako odgovara, da je prirodno i kao takvo najbolje za mene i obitelj.

Kako naručiti Young Living proizvode ili Start Paket?

Because I love you kid

Your home should tell the story of who you are and be a collection of what you love.

Podijelit ću s vama recepte za njegu tijela i doma koje redovito koristim. Većinu sastojaka već imate doma, poput kokosovog i bademovog ulja, trebate još par bočica eteričnih ulja. Pažljivim odabirom proizvoda poboljšavamo živote, činimo naš planet zelenijim i budućnost svjetlijom.

Isto tako podijelit ću priče iz naše svakodnevice koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za nešto lijepo. Na blogu želim inspirirati sve vas za lijepi i polagani život.

Promjena se ne događa preko noći, ali male promjene donose velike rezultate. Ovo je jedno lijepo wellness putovanje. Dobrodošli!

Tijelo, um i duh su nerazdvojiva cjelina i prema njima se treba odnositi s poštovanjem. Tome učim sebe i svoju djecu. Treba znati donositi odluke kojima stvaramo život u kojem želimo živjeti. Time smo dobar primjer generacijama koje dolaze.

Naviknuli smo tražiti instant rješenja za sve, međutim za dugoročnu kvalitetu života trebamo biti strpljivi i uporni. To znači baviti se aktivnostima koje promiču unutarnji mir i čine nam zadovoljstvo. Stvaramo život u kojem volimo sami sebe i zadovoljni smo samim sobom, svjesni svojih osjećaja i misli, volimo i njegujemo svoje tijelo.

Recipes

Beauty & Skincare tips

all natural, infused with essential oils

Sastavila sam vodič sa omiljenim skin care proizvodima. Ima svega, od već gotovih do nevjerovatno jednostavnih DIY.

Ono smo što jedemo, mislimo, djelujemo ali i što stavljamo na kožu.

Nadam se da će vam moj vodič pomoći kako da ne koristite kemikalije i pazite na sebe i svoju obitelj.

READ MORE

Blog posts

Essential oil uses for kids

Essential oils are all the rage, and with good reason. When used properly, they can yield some amazing benefits for everything from runny noses to attention issues. While essential oils can help people of all ages, I want to focus on some great essential oil uses for kids.

Learn more.

01

Self Care

Explore the many ways that you can use essential oils to help make the most of your self-care routine.

See all recepies.

02

Tips for living a more low tox life

A positive movement that’s all about making better choices for your health and the planet.

Essentially living a low tox life is about putting your health and the health of the planet first when making purchasing decisions.

Read more.

03

Smells like home

Morate razmišljati o kvaliteti eteričnih ulja ako ste ih odlučili uvesti u vas dom, jer to nisu samo lijepi mirisi. Eterična ulja su puno više od toga. To su hlapljive supstance koje se dobivaju iz različitih dijelova biljaka koje su pune aktivnih komponenata koje stupaju u interakciju sa stanicama u našem tijelu i tako podržavaju naše zdravlje.

Zato je važno da nema u njima sintetičkih dodataka, da nema kemikalija i da nisu prerazrijeđena.

pricing

What’s your definition of cozy home?

Čovjek može prepoznati do 10.000 različitih mirisa, međutim činjenica je da većina osoba raspolaže s malo više od deset pridjeva kojima bi te mirise definirala.

Ima nečeg vrlo posebnog u najtajnovitijem osjetilu koje posjedujemo - ono radi na neviđeno i najpovezanije je s pamćenjem.

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da uđeš u neki prostor u kojemu te preplavi poznati miris. Može se raditi o nekoj kozmetici, mirisu drveta, biljaka, kuhinje ili bilo čega drugoga, ali ono što mirišeš prisiljava te da se zaustaviš. Taj poznati miris odnosi te u drugo vrijeme, možda u neku konkretnu situaciju, u neki trenutak koji je spavao u tvom sjećanju i sada se odjednom probudio.

View More

FAQ

Što sadrži Start paket?

Što je Essential Rewards program?

Start paket sadrži eterična ulja i difuzor te je osmišljen za sve ljude koji žele uvesti eterična ulja u svoj dom, koji se žele rješavati kemikalija i okrenuti prirodnijem načinu života.

Taj paket je pomno dizajniran i osmišljen. U njemu se nalaze ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Kada dobijete vaš paket, možete sasvim biti sigurni da ste dobili paket koji je vrhunske terapeutske kvalitete i da će se pokazati učinkovit u svim segmentima.

Program vjernosti osmišljen za sve one kojima je Start Paket samo prvi korak u transformaciji čitavog doma u zdravu i sigurnu oazu. Mjesečne narudžbe u vrijednosti od minimalno 50PV (cca 60€) putem kojih se za svaku narudžbu dobije određeni postotak natrag u obliku bodova koji se mogu iskoristiti u zamjenu za željene proizvode. Ovisno o veličini svake narudžbe, moguće je ostvariti i pravo na besplatne proizvode koji se automatski dodaju u narudžbu. Sve vezano uz Essential Rewards program je opcija, ali nikada obaveza. Možete se učlaniti kad god želite i biti koliko god dugo želite (vjerujte nam, jednom kad transformirate svoj dom i svoje navike, nećete moći zamisliti drugačiji život!). Cijeli program se u bilo kojem trenutku može isključiti kontaktiranjem korisničke podrške.

unboxing

read more

Što je to Ditch & Switch?

To je metoda za zdravi dom. Cilj Essential Rewards programa je taj da vam omogući da na brz i jednostavan način prestanete kupovati i koristiti proizvode koji su štetni za vaše zdravlje i okoliš te da novac koji inače trošite na te iste proizvode samo preusmjerite na nešto što će imati pozitivan učinak na cijelu obitelj. Young Living ima gotovo sve proizvode koji zadovoljavaju potrebe jednog kućanstva kada su u pitanju proizvodi za čišćenje, osobnu njegu i higijenu te održavanje zdravlja cijele obitelji.

Kako naručiti proizvode?

Kupovina je vrlo jednostavna, online. Kupuje se preko Young Living web stranice. Klikni za upute.

start here

learn more

Because I love you kid